Het is zover!

Het is zover!

Na vele vragen van bewoners of er weer leuke projecten gaan plaatsvinden, komt er een vervolg op community art project Spinoza presenteert:.

Op 25 september 2010 (Burendag) organiseren wij (groep enthousiaste kunstenaars) een nieuwe startdag om nieuwe projecten te presenteren. De projecten zullen in het teken staan van ons gebied ‘De staart van Lombok’. Dit gebied willen we samen met de bewoners een duidelijker gezicht geven naar buiten toe.

Op de startdag zullen verschillende activiteiten zijn die te maken hebben met de projecten. Zoals achterwerk in de kast, waarmee we verhalen willen vangen over de staart van Lombok. Of Familiewapens maken met kenmerken van het Spinozaplantsoen. Of werken aan een grote staart van 15 meter. We willen graag met de bewoners ideeën uitwisselen over de plannen, je kunt je ook aanmelden om mee te werken aan de uitwerking en uitvoering van diverse plannen.

De presentatie van de plannen willen we omlijsten met bijzondere activiteiten van bewoners. Heb je iets moois, leuks of grappigs te presenteren? Dit kan van alles zijn, bijvoorbeeld: rap, dans, schilderij, muziek,beeld, verhaal. Wij zien graag de talenten van bewoners! Meld je aan bij Heddy nr. 19 of bij Anne Marie (amcultuurlijk apenstaartje gmail.com).

Wil jij zoete of hartige hapjes maken voor deze middag? Die zijn welkom op de buurtmarktkraam. Hier hoort U nog meer over de komende weken.

Kom allemaal langs vanaf 13.00, onze kraampjes staan deze keer in de speeltuin. We hopen op een inspiratievolle, creatieve en gezellige dag! Gewoon langskomen voor een kopje koffie of thee kan natuurlijk ook. Tot dan!

Vriendelijke groeten,

namens de kunstenaars

Heddy en Anne Marie

Dit bericht is geplaatst in algemeen. Bookmark de permalink . Plaats een reactie of laat een trackback achter: Trackback URL.
  • Spinoza presenteert logo Facebook Page Spinozaplantsoen