Kerngroep tuin

Najaar 2016 is er een kerngroep voor de tuin gevormd. Elk lid van de groep heeft een eigen stukje tuin en een paar vaste taken. Met deze gedeelde verantwoordelijkheid zullen we de tuin mooi en vruchtbaar houden! De kerngroep heeft een whatsapp-groep waarmee ze elkaar op de hoogte houden over wanneer we iets gaan doen. Zo kan je makkelijk samen aan de slag!

De leden van deze groep zijn: Simon, Els, Steven, Merel, Tinka en Heddy.tuingroep

 

 

Meer mensen zijn welkom! Wil je ook een paar vaste klusjes doen voor de tuin? Zelf je tijd inplannen? Of in whatsapp-groep, zodat je weet wanneer er mensen in de tuin aan de slag gaan en evt. kan aansluiten? Stuur een mail naar Tinka,  t_van_leeuwen@hotmail.com

In 2017 komen er geen maandelijkse tuinbijeenkomsten meer, maar wel een aantal grote meewerkdagen waar we met zijn allen in de tuin gaan werken. Actieve, feestelijke dagen waar je met elkaar kan kennismaken en de handen uit de mouwen kunt steken. Hou voor de aankondigingen de nieuwsbrief in de gaten!
Zit je nog niet in onze mailinglijst en wil je graag een nieuwsbrief ontvangen? Stuur een mail naar info@spinozaplantsoen.nl

Dit bericht is geplaatst in algemeen. Bookmark de permalink . Plaats een reactie of laat een trackback achter: Trackback URL.
  • Spinoza presenteert logo Facebook Page Spinozaplantsoen