Vakantieactiviteiten

Er wordt een pipowagen opgebouwd door Bob Radstake van The Greenman Project.
Die wordt eind augustus in de tuin geplaatst op het gras naast de tuin en wordt ons tuinhuis. (nr. 4 heeft de Mitros nodig als logeerwoning voor de renovatie)
Eind  juli gaan we naar de wagen kijken en hebben we het gelijk over de uitbreidingsplannen van de tuin, want het stuk gras gaan we bij de tuin betrekken. Wil je mee om naar de wagen te kijken en meepraten over de plannen, mail info@spinozaplantsoen.nl

In de vakantie zullen er activiteiten plaatsvinden voor de kinderen en volwassenen die niet op vakantie gaan, wat en hoe wordt over nu over nagedacht. Hou je post en www.facebook.com/spinozaplantsoen in de gaten, hierop zullen we het melden!

Zet in ieder geval zondagmiddag 31 augustus vast in je agenda, dan komt de pipowagen in de tuin en zullen we een Buurtfeest organiseren met muziek en film. Een leuke gelegenheid om je vakantieverhalen uit te wisselen. Tot dan!

 

Dit bericht is geplaatst in algemeen. Bookmark de permalink . Plaats een reactie of laat een trackback achter: Trackback URL.
  • Spinoza presenteert logo Facebook Page Spinozaplantsoen