Iedereen bedankt!

Het was een geweldig weekend, er waren heel veel mensen op de been en natuurlijk was het prachtig weer. We hebben naar raï, chab en swinging gipsy jazz geluisterd, gedanst op opzwepende afrikaanse trommels. Maar natuurlijk hebben we ook heerlijk gegeten en een eetontwerp workshop gedaan. Naar maquettes gekeken en zelf nog gebouwd. We hebben prachtige kleding van Afrikaanse stoffen uit Nederland gezien en een reclameboodschap voor de mooiste en lekkerste drankjes uit heel Utrecht. We hebben een draak, skeletten en voetbalpoppen zien dansen, we hebben de vreemdste uithoeken van de buurt doorzocht naar het geluk en een ketting laten maken die bij ons past. We hebben een prachtige kelderbox gezien en henna laten zetten op onze handen.

Iedereen die er was en iedereen die heeft geholpen, superbedankt! Kom snel nog eens op de site kijken want binnenkort volgen er meer foto’s.

Wethouder Harm Janssen van Wijk West steekt zijn duimen omhoog nadat hij de linten aan elkaar heeft geknoopt tijdens de opening en volgens ons is dat de enige juiste manier om dit prachtige weekend te tekenen. Foto: Sam van Veluw.

Dit bericht is geplaatst in algemeen. Bookmark de permalink . Plaats een reactie of laat een trackback achter: Trackback URL.
  • Spinoza presenteert logo Facebook Page Spinozaplantsoen